Slecht weer garantie

Geeft de weerman geen gunstige voorspelling?

U kan tot 2u voor levering / afhaling kostenloos annuleren.

Opgelet! Enkel telefonisch annuleren: 0476/59.46.25

Deze annulatie is enkel geldig op de huur van springkastelen.


OPGELET: indien een springkasteel reeds geleverd is de avond voor de huur dan kan je de dag van huur geen aanspraak meer doen op de slecht weer garantie.

Indien ze voor de komende dag slecht weer geven kan u opteren om het springkasteel "gesloten" te laten leveren.

Als het springkasteel dan niet gebruikt is dan kan u van ons wel een tegemoetkoming ontvangen.

Hier zal dan enkel een verplaatsingskost aangerekend worden en de huur gedeeltelijk terugbetaald.


Wat te doen bij regen?Bij een lichte regenbui: Een springkasteel kan wel tegen wat lichte regen.  Laat het springkasteel gewoon opstaan.  Na de bui kan u het gewoon met een doek drogen.  Let wel op dat er geen plas op het dak komt te staan.  Die moet je regelmatig wegdoen door in het kasteel het dak met een zachte borstel omhoog te duwen. Het kasteel kan dit gewicht niet aan.  Dek steeds de blower af tegen regen om elektrische problemen te voorkomen maar zorg ervoor dat hij nog lucht kan aanzuigen !!!  Een stoel, een tafel of een grote paraplu erboven zetten kan al wonderen doen.

 Bij hevigere regen: U moet  het springkasteel aflaten. Vouw het in de helft op zodat de bodem bovenaan komt te liggen.  Afdekken met een zeil, meestal zal dit mee geleverd worden.  Zo voorkomt u dat er water komt in de luchtcompartimenten.    Een doorweekt springkasteel is zeer onhandelbaar om op te vouwen.  Voorkom dit.


Stormweer?Bij zeer slechte weersvoorspellingen: De verhuurder kan ten allen tijde de verhuur annuleren bij zeer slechte weersvoorspellingen.  Een springkasteel mag niet opstaan bij windsnelheden van meer dan 4 bft.  Ook al maken we hier niet graag gebruik van maar dit is een veiligheidsmaatregel waar we niet omheen kunnen.  Uiteraard proberen we in de mate van beschikbaarheid u dan toch te behelpen met eventueel onze alternatieven aan te bieden die binnenshuis kunnen: de Air-Hockey, voetbaltafel, sjoelbak, ...

In dit geval rekenen we alvast op ieders begrip.

Geert Stuer

Akkerstraat 107

2950 Kapellen

0476/59.46.25 

www.geertstuer.be

  info@geertstuer.be


Btw: 0651.868.803
 Belfius: BE66 0636 0013 0143
BIC: GKCC BE BB